Letci, flyeri i tiskanice, reklamne vrećice

 

 

 

Uvijek potrebni, nikada ih nije dosta, da radi se o letcima. Najrašireniji način komunikacije prezentacijom proizvoda ravno pred kupca. Dizajniram sve vrste Vaših potreba za reklamnim materijalom.

Bez obzira radi li se o nekom skupom proizvodu ili tek pljeskavici vrlo ćemo ozbiljno pristupiti realizaciji izrade Vaše reklame. Ovdje su mogućnosti ogromne, velik je i broj formata na kojima možemo napraviti, letak, plakat, flyer ili brošuru i to baš onako kako Vi to želite. Digitalni tisak nam omogućava da napravimo vrlo male količine tiskanog materijala, a da bude gotov u vrlo kratkom vremenu.

REKLAMNE  – UKRASNE VREĆICE

U suradnji sa dugogodišnjim partnerom poduzećem DINO TISK d.o.o. dizajniramo i oblikujemo sve vrste ukrasnih vrećica sa Vašom reklamnom porukom. Vrećice su offset tiskane na kvalitetnim kunstdruck papirima do 150 gr/m2 za završnom sjajnom ili mat plastifikacijom. Ručkice su napravljene od kvalitetnih prirodnih i umjetnih materijala u širokom spektru boja i debljina, već prema potrebama i zahtjevima proizvoda.

Vrećice možete naručiti u proizvoljnim dimenzijama po vrlo pristupačnim cijenama.